Φλοίσβος : “Ένας υπέροχος γείτονας”

Με σύμμαχο τον καλό καιρό προβάλουμε στον Φλοίσβο, από σήμερα Πέμπτη 20/8 και μέχρι την Κυριακή 23/8 στις 22.00 , την ταινία “Ένας υπέροχος γείτονας”
Η σκηνοθέτης Μάριελ Χέλερ μας παρουσιάζει μία βιογραφική αγιογραφία και ταυτόχρονα ένα γλυκόπικρο δράμα χαρακτήρων. Από τη μία πλευρά ο καλόκαρδος τηλεοπτικός παρουσιαστής παιδικών προγραμμάτων Φρεντ Ρότζερς που τον ενσαρκώνει ο “δικός μας” Τομ Χανκς και από την άλλη ένας τραχύς, σκεπτικιστής, είρωνας αλλά πολυβραβευμένος δημοσιογράφος, ο Λόιντ Βόγκελ (τον υποδύεται ο Μάθιου Ρις) που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από αυτή την γλυκερή μάσκα καλοσύνης του πρώτου.
Τα δύο διαμετρικά αντίθετα προφίλ θα συγκρουστούν αλλά στη συνέχεια θα έλθει η προσέγγιση των δύο αντρών που θα αποδειχθεί λυτρωτική.
Η ταινία, από τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς, απευθύνεται σε όλους. Χωρίς να είναι μελό, φλερτάρει με το καθαρόαιμο συναίσθημα και είναι βέβαιο ότι θα σας συγκινήσει όλους.
Ο Τομ Χανκς κερδίζει σίγουρα άλλη μία οσκαρική υποψηφιότητα (για β΄ ρόλο αυτή τη φορά)
Ο Φλοίσβος έχει φορέσει τα καλά του και σας περιμένει.
Σας υπενθυμίζουμε ότι εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία για τον covid-19.
Παρακαλούμε για την ασφάλεια και προστασία όλων
– Κατά την είσοδο και έξοδο να τηρείτε αποστάσεις 1,5 μέτρου.
– Να μην μετακινείτε τα καθίσματα
– Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική

Περισσότερα άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.